Cart

Algemene Voorwaarden

Disclaimer Verspaandonk herenmode

De op deze website getoonde informatie wordt door Verspaandonk herenmode met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Verspaandonk herenmode aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen informatie. Verwijzingen naar sites die niet door Verspaandonk herenmode worden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Hoewel Verspaandonk herenmode uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan Verspaandonk herenmode niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Verspaandonk herenmode.

 

Nadat de betaling van uw bestelling geaccepteerd is, wordt het pakket direct gereed gemaakt voor verzending.

Onze pakketten worden verzonden via PostNL. We rekenen geen verzendkosten voor verzending.

Als uw bestelling voor 14.00 uur geplaatst is, dan heeft u uw artikelen de volgende dag in huis.

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop.

Is uw aankoop niet zoals verwacht? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele labels binnen 14 dagen retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet meer mogelijk.
Natuurlijk mag u de kleding wel eerst passen.       
     
Retourneren: via Post NL (actuele tarieven) en binnen 14 dagen